Ok nyt tulee tekstia aika paljon, mutta se varmaan vahenee, kunhan mu koulu alkaa.

Meika meni sitten ja leikkasi hiukset. Se oli aivan liian lammin se aikaisempi, ja olihan siita vaivaa, kun sita olisi pitanyt laittaa aamuisin... taalla kun on viela niin kuuma, etta hikoilee paljon, niin en vaan enaa jaksanut. Nyt on paljon parempi Hiukset on lyhyet ja muutenkin ihan hyva fiilis. Mutta on se kasittamatonta siis hinta:  hiustenleikkuu ja parranajo... 20 euroa.... no ei oikeasti, vaikka sekin olis toosi halpa hinta... Siis hiustenleikkuu ja parranajo 20 solea, joka on aika tarkkaan 5euroa.

Suosittelen muuten kaikille parranajoa... on se muuten mukavaa, kun joku hoitaa sen sun puolestasi... Siina vaan istutaan ja nutitaan kun herra parturimestari heiluu partaveitsen kanssa... mmm ihanaa!!!

Kiitos muuten kaikille kommenteista, joita olette kirjoittaneet. On toosi kivaa saada kuulla hieman teista samalla. Vaikka taa on ihan kiva paikka, tuleehan sita joskus ikava kotia.... erityisesti jos jengi puhuu niin nopeeta espnjaa, etta meikalainen putoaa kyydista!!!!

Maileista... niita saa ihmeessa kirjoitella myos. Siis meikalainenhan on hieman laiska kirjoittelemaan maileja, mutta olen aika hyva vastaamaan, eli jos on jotain enemman henk. koht asiaa, niin kirjoitelkaa ihmeessa mailejakin mulle. Ma lupaan vastata.

Katsottiin sitten eilen telkkaria... yhtakkia sohvan alta juoksi sellainen peukalonkokoinen ihana lihava torakka, yhden meksikolasityton kenkaan...(Kenka oli onneksi lattialla, eika silla paalla). No tyttohan kiljaisi tarttui sandaaliina ja loi silla cacarahcaa...ja kovaa.... mut ne on aika epeleita... eika meinaa kuolla millaan. Senkin iskun jalkeen se rupesi kauheesti nykimaan ja juoksemaan ylosalaisin... saatiin ruiskuttaa sita raidilla oikein kunnolla, ennenkuin se kuoli. Aika harvoin suomessa muuten tapaa noin suuria (tai pienia, tai mitaan muutakaan kokoa...:).

Mut tallaista taas nyt. Ei muuta kuin hyvaa jatkoa.... meika menee katsomaan telkkaria.

:Sam the man