No niin...


No nyt alka jo hieman tuntea ihmisia taalla... Olin pari paivaa sitten grillijuhlilla... etela-amerikassa syodaan paaljon lihaa... me oltiin nelja henkiloa ja ostettiin sitten lihaa varmaan kolme kiloa...  Grillijuhlat oli yhdessa toisessa asuntolassa ja siella oli paljon mukavia ihmisia. Syotiin sitten lihaa ja jotain taysin kummallista hedelmaa, jota en ollut koskaan ennen nahnyt. se naytti hieman leipapuun hedelmalt, mutta siella oli jotain siemenia sisalla, joitka sitten pureskeltiin. Juhlissa oli sitten myos tarjolla Haransydanta... jota oli pakko maistaa... Se oli itse asiassa tosi hyvaa. aika mausteista, mutta oikein mureaa ja herskullista.

Eilen oltiin sitten beachilla. Se oli tosi kivaa... koko paiva uitiin ja makoiltiin rannalla... hieman hymyilin itsekseni kun muistelin niita ilmoja Suomessa (kylmaa ja lñunta, kylla te tiedatte)... se on aika kivaa taalla, kun taa helmikuu on siis koko vuoden lampimin kuukausi.

No onhan siina tietenkin huonot puolensa... poltin sitten hieman itseni, kun pelattiin beachvolleyta ja uitiin. Muuten pistin rasvaa ihan tarpeeksi, mutta kasvot jai vahan vahemmalle. Eli siis mun nena nayttaa nyt silta kuin olisin juhlinut viikon ja otsa on myos siis vahan arka ja punainen. No kaippa ne siita paranee.

Beachilla syotiin sitten tyypillista perulaista ruokaa... Raakaa kalaa, Calamarea mustekalaa ja muita merenelavia. Se oli aika kummallista, koska kaikki oli taysin raaka, mutta ne tarjoiltiin siis limen ja chilin kanssa, jotka kai jotenkin kypsytti ne... Ainakaan viela ei ole tullut vatsa kipeeksi... Se oli tooosi hyvaa... Taa asuntolan kaveri Qcha osaa valmistaa sita. nin pitaa kokeilla jos vaikka oppisi tekemaan sita itse... Ja jos vaikka suomalainen kala sopisi sen valmistukseen!!!

No niin... tanaan otan hieman lunkisti ja kayn kaupassa... koitan opiskella heman espanjaa ja jotain muuta... jatketaan taas myohemmin!!!

:Sam