No niin...

Nyt olen siis perilla perussa. Se on itse asiassa ihan kiva olla taalla. Pahoittelen jos tulee hiemn krijoitusvirheita, mutta kun taalla ei ole taydellinen suomalainen nappaimisto, niin jaa osa noista kirjaimista pois.

Siis kuten sanoin taalla on ihan mukava olla. jotain kielivaikeuksia on ollut, siis kun kaikki muut puhuu espanjaa, ninkuin tooodella sujuvasti ja meikapoika vaan yrittaa talla mun kouluespanjalla. Kuitenkin sitahan tanne tultiin opimaan, joten rei kai tassa ola muita vaihtoehtoja kuin oppia.

Taalla on siis kaksi saksalaista noiden natiiveiden lisaksi, ja ne kummatkin osaa puhua parempaa espanjaaa kuuin mina. No juttelin toisen saksalaisen kanssa, se kun kay jotain espanjan kurssia, niin se sanoi voivansa kysya sen opettajalta, jos voisin osallistua johonkin kurssille.

Lima on ihan sekamelska paikka. Mu pitaa hommata kartta, jotta osais edes vahasen liikkua, kaikki kadut nayttaa ihan samanlaiselta, ja se on totta, etta autoilla on ihan oma kieli, Kaikki autot toottaa koko ajan, en ma oikein ymmarra, mutta varmaan se kuuluu perualaisten autokulttuuriin.

Tosiaan olin sitten 20 tuntia lentokoneessa ja 10 tuntia lentokentilla, tasta ajasta nukun ehkapa tunnin. Siis eilen olin aika vasy ja sammuin jo seiskalta kuunnellessani musiikkia. Ihan kipeeta, kun ajattelin etta ma vaan lepaan ihan pikku hetken, ja hetken kuluttua jo nukahdin.

Tanaan on siis tarkoitus hieman selvittaa lahiymparistoa... siis haluan menna ostamaan kartan ja jotain espanjalaista lukemista. Toivottvasti joku tulee mukaan oppaaksi. Pitaa kysya.

No mutta tallai asiat menee nyt, mutta jatketaan myohemmin!!!

:Sam