No niin...

Galapagosjuttu on tulossa... olen jo hieman alkanut sita kirjoittaa, mutta odotan viela hetken aikaa, kunnes tapaan sen Kanadalaiskaverin, jolla on mun kuvat, koska haluan myos kaikki parhaat kuvat mukaan juttuun. Varoitan vaan, etta Galapagosjutusta tulee pitka, koska on niin paljon kerrottavaa... varautukaa siis sitten siihen...

Tassa valissa, voin kertoa toisesta asiasta. Sain nimittain valitenttien tulokset... siis taalla yliopistossa on sitten sellainen tyyli, etta on kaksi isoa koerupeamaa lukukaudessa, eli siis on Examenes parciales (valikokeet) ja Examenes finales (loppukokeet). Ja kuten sanoin, juuri ennenkuin lahdin Galapagokselle, niin suoritin viimeisen valikokeen.

Nyt olen saanut tulokset. Kaikkiin tentteihin vastasin tietenkin espanjaksi... vaikka jotkut opettajat sanovatkin, etta on mahdollista vastata englanniksi, mutta sehan olis ollut ihan luuseritouhua... hitto soikoon, jos ma olen nain pitkalle tullut oppimaan espanjaa, niin en varmasti rupea kirjoittamaan vastauksia millaan muulla kielella, kuin espanjalla. Sitapaitsi olen hieman kriittinen joidenkin englanninkielentaitoon... toivottavasti kun vastaan espanjaksi tulee vahemman vaarinkasityksia.... Hah!!!! (niin ma toivon).

Taalla on siis aina maksimi kaikissa kokeissa 20 pinnaa... ja mun tulokset sitten on:

Marketing al cliente (asiakasmarkkinointikurssi): 14p/20p.
Marketing del servicios (palveluiden markkinointikurssi): 14p/20p.
Taller del bar (baarimestarikurssi): 16p/20p.
Historia del Peru contemporaneo(Perun nykyhistoria): 18p/20p.
Ética profesional (liike-etiikkakurssi): 20p/20p.

Joten... kai meikalainen sitten on oppinut hieman espanjaa, koska kysymykset oli essee kysymyksia, joten sita kielta taytyi myos kayttaa... eli JEEE!!! En siis ole ollut ihan turhaan taalla tahan asti... jotain on tullut opittua!!!!

Muuten menee koulun kanssa hyvin.. ollaan kirjoiteltu kaikki lopputyot eri kursseille myos... ja jopa palautettiin osa niista... tai ainakin yritettiin... mutta taa mun "mielimaikka"....NOT!!!! Siis se idioottiprofessori joka koittaa opettaa meita asiakaspalvelussa on sekoillut ja muutellut koko ajan kurssin lopputyon palauttamispaivamaaraa, ja sitten se oli poissa kaksi viikkoa putkeen ilmoittamatta mitaan... ja me luultiin etta tyo piti palauttaa jo vime viikolla. sitten stressattiin se valmiiksi, kuvitettiin ja printattiin se oikein vareilla... ja kun meikalainen sitten ojensi meidan tyon sille, niin se ei suostunut ottamaan tyota vastaan vaan sanoi, etta palauttakaa mielummin ensi viikolla, silloin kaikkien muiden kanssa... meinas samilta taas palaa hermot, mutta toisaalta ihan sama... idiootti kuin idiootti. Palautetaan sitten herra opettajalle tyo ensi viikolla... luoja...;(

Muuten menee hyvin... taalla on kylma ja kostea ja harmittaa hieman, etta en ole nyt suomessa... kaipaan uusia perunoita!!!!!!!! Kaipaan jarvia, metsia, hyvaa tuoretta ruokaa, suomalaista olutta, jallusnapsia, arrista, perhetta, kavereita, jnejne... mutta taalla on toisaalta oikein hyva olla... viikonloppuna on taas presidentinvaalit, jolloin ei saa juoda mitaan, ja alkoholinmyynti siis loppuu kolmeksi paivaksi, joten menin tanaan ostamaan 60 tolkkia olutta, 3 pulloa viinia, 2 pulloa vodkaa ja pullollisen whiskya.... unohdinkohan jotain...hmmm...;)

Koitetaan selvita niilla... (ok ma jaan ne Timin kanssa, joten kaikki ei tule minulle) Ja toisaalta on hyva ostaa aivan liikaa kuin aivan liian vahan... muuten harmittaa... nyt saatan ilahtua myos ensi viikonloppuna...

Mitakohan muuta... juu Hans tulee tiistaina... joten ihan hyva olla hieman olutta varastossa myos Haitulia varten... sehan muuten varmaan kaantyy ovelta takaisin, jos mulla ei ole sille tervetuliaisolutta... (niin on kaynyt...;)

No nyt lopettelen taas, mutta kiittaen pAljon kommenteista... ne on niin mukavia... en itse asiassa kasittanyt kuinka paljon ihmisia lukee mun blogia... joten kiittaen siita!!!

Jatkakaa ihmeessa kommenttien kirjoittamista!!!!

meikalainen jatkaa taalla!!!

:Sam the man