No niin Vihdoinkin!!

Taas on mennyt muutama paiva, ilman kirjoittamista!!! Liian pitkaan, mutta kuitenkin tuo kuvien siirtaminen on aikamoisen rasittavaa puuhaa... Niita kun joutuu siirtamaan yksitellen ja jokainen kuva kestaa ainakin 3 minuuttia... kun siirtaa monta kuvaa, siihen menee ikuisuus. Nyt kuitenkin on kuvat siirretty ja voin hieman esitella huonettan ja joitakin ihmisia.

Aluksi siis kuvia tuosta mun huoneesta. Elis siis kuten sanoin huone on erittain pieni, ja ilman laajakulmalinssia on hieman vaikea saada kunnon koko huoneen kattavaa kuvaa, mutta tassa on siis muutama kuva huoneestani. tayttakaa aukot mielikuvituksella.:

45576.jpg

45582.jpg45584.jpg45578.jpg

Hieman huonosti nakyy, mutta kuitenkin. Kuvassa on siis viela vanha pátjani, joka oli aivan kauhea, koska sehan ei ollut muutakuin kangassakki, joka oli taytetty isolla kimpaleella vaahtomuovia. Siihen kun upposi, niin ei ollut helppoa nousta ylos, mutta nyt on uusi patja, joka on paljon parempi. Sitten mennaan meidan talon asukkaisiin:



45598.jpg45599.jpg

Tallaisia orrimoykkyaisia siella sitten asuu... Sen myrkytysukon jalkeen niin rupesi yhtakkia ilmestymaan kuoleita torakoita sitten hieman enemmankin. Onhan ne hieman allottavia, pitkine jalkoineen ja nivelineen. Onneksi ne ei taida viihtya mun huoneessa, mutta mun viereisessa huoneessa (sen saksalaisen Timin huoneessa) ne viihty oikein hyvin. Se kerasi taman kasan torakoita huoneensa ulkopuolelle yksi aamu huoneestaan.... no mutta kylla meilla asuu muitakin elavia:


45597.jpg

Tassa on siis osa ihmisista jotka asuua meilla. Oikealta lukien Qcha, joka on siis paikan pomo, Sitten Rodrigue, joka on siis toinen perulainen meilla (puhuu alyttoman nopeeta ja epaselvaa espanjaa). Tuossa seuraavana on yksi meksikolainen lesbotytto, joka ei kylla enaa asu meilla... se oli ihan mukava, muta aika kova suustaan. Se asu viikon verran meilla tyttoystavansa kanssa, mutta sitten ne muutti pois. Mun ylapuolella on sitten Tim ja sen vieressa on Kata. Naa jalkimmaiset on sitten ne saksalaiset... kummatkin todella mukavia tyyppeja.

Tilanne on siis juuri se viimekuinen karnevaalisunnuntai, jolloin paatettiin kastella kaikki... kaikki on siis aivan markia tassa.... jatketaan:

47379.jpg

Tassa on sitten kuva meidan siivoojasta Suli, joka on todella kiva ja tekee alyttoman hyvaa ruokaa... Taa suli on juuri se tyyppi, joka kutsuu mua Jovensamiksi, ja joka valmisti mulle sen ostamani Diablokalan, josta onkin sitten kuva seuraavaksi:

47333.jpg47331.jpg

Oli oikein herkullinen. Hieman olisi saanut olla pitempaan uunissa, mutta muuten oikein herkullinen kala... Nyt kun ollaan paasty naihin kummajaisiin, mun taytyy nayttaa yksi kuva eliosta, jonka loysin rannalta, kun oltiin siella kavelemassa...

50179.jpg

50181.jpg

Eiko ole todella sootti... se oli valitettavasti kuollut, mutta se on siis tosi pieni, ehka noin 0,10e kolikon kokoinen taskurapu. se oli ihan kokonainen ja itse asiassa oli oikein Cool. Jatin sen kuitenkin sinn rannalle, kun en ole varma jos niita saa tuoda suomeen, mutta taytyihan siita ottaa kuva!!! Se ei kuitenkaan ollut kaikki mita rannalta loytyi... olihan siella pari huumeruiskua kivien seassa... hah eipahan tee mieli kavella talla rannalla ilman kenkia. Onneksi taalla on paljon parempia ja turvallisempia rantoja. Taa meidan lahiranta on sitapaitsi niin saastunut, etta ei siella edes pysty uimaan!!

Sitten jatketaan:

Eli siis mun taytyy ihmetella tata sahkotyota taalla... Siis otin sitten pari kuvaa mun suihkusta... Ma luulen etta ainakin ne jotka osaa jotain sahkosta ja siihen liittyvasta turvallisuudesta innostuu naista kuvista (varmaan ainakin pappa ja sitten Hakan kvevlaxista tykkaa naista...;)Siis ensimmainen kuva on sitten koko suihku, toinen... Eli siis tuo totsa seuraavissa kuvissa on siis mun suihku, siis se osa josta tulee vetta, ja sen paalta lahtee sahkojodot seinaan, en tieda oko se siis joku ihmeen lammityssysteemi, mutta en ole viitsinyt koskea siihen, mutta ei se jarin turvalliselta nayta. No toisaalta kaikki naa suihkut on samanlaisia, niin ja kun en ole viela kuullut etta kukaan olisi kuollut sahkoiskuun, niin kaippa ne ainakin jotenkuten turvallisia on... toivottavasti;)

50188.jpg


50182.jpg50185.jpg


Muuten menee ihan hyvin. onhan sita hieman ikava kotia (pennya varsinkin), mutta mulla on toisaalta oikein kivaa taalla. Mukavia ihmisia ja muutenkin mukavaa. Teemu on nyt taalla tapaamassa mua mutta se lahteee pois sitten huomenna ja sitten meikalainen lahtee Nazkaan katselemaan niita Nazkalineja, eli siis sellaisia valtavia kuvia elaimista (kolibri, apina, ja kotka muun muassa), jotka jotkut inkat tai muut on piirtanyt maahan. Ne on niin isoja, etta meidan taytyy lentaa lentokoneella niita katsomaan. Koitan ottaa kuvia niista, ja selviytya hengissa siita konelennosta... ei varmaan ole maailman turvallisimpia koneita...;)

Kirjoitelkaa ihmeessa lisaa kommentteja, Sam arvostaa niita paljon, varsinkin niina hetkina kun tekee mieli kotia!!!


Jatketaan...

:Sam the man