Moro!!!

Juu, ei mitaan ole tapahtunut, muutakuin etta olen nyt Quiaquilissa, Ecuadorissa ja huomasin, etta mun puhelin ei sitten toimi, joten mulle on nyt turha lahettaa mitaan tekstareita seuraavaan puoleentoista viikkoon...

Koitan mahdollisuuksien mukaan kayda katsomassa mailia, jos jotain tarkeata tapahtuu, mutta ma luulen, etta galapagokselta on vahan huono, koska ma varmaan olen veneella suurimman osan matkaa!!!

Kiitoksia muuten kommenteista... on aina kiva niita saada... Monalle eritysikiitosket, koska se pistaa aina jotain... ja kiva kuulla peteristakin... ja "Tottakai ma tuon sulle sen tynnyrin... sehan on selvaa... haluatko pari elavaa laamaa samalla kertaa...;)"

Jatketaan... meikalainen menee huomenna lentokentalle vaijymaan lentoa galapagokselle... siis siellahan ma menen kaymaan, vaikka oppaita ei loytyisikaan... sitapaitsi tapasin yhden tyton taalla, jonka aiti jarkkaa just noita reissuja, ja se sanoi, etta paras tapa (ja halvin) on siis just vain menna kentalle, ottaa lento ja jarjestaa kaytannon jutut (vene & opas) paikan paalla!!!

Toivottakaa onnea... meikalainen tarvii sita... ehka!!!

Jatketaan...

Lovella,

:Sam the man