No niin!!

Siis tanaan oli (tai on viela) yliopistom kursseille ilmoittautuminen ja valitettavasti, huolimatta yrityksistani valttaa nain valtavaa maaraa tyota, minulla on tunteja jopa kahtena paivana viikossa.... harmin paikka!!

No ei taa ihan niin hyva ole kuin se kuulostaa, vaikka tunteja ei ole pailjon, niin ne on joko tosi aikaisin tai myohaan (tiistaina on tunteja klo 23.00 saakka). Se on hieman harmittavaa, mutta toisaalta, jos jotkut tunnit ei kiinnosta, niin taytyy varmaan lopettaa sitten sellainen kurssi. Mulla on nyt 5 kurssia:

- 1 kurssi perun historiaa

- 3 kurssia markkinointia ja muuta kauppatiedetta

ja viela 1 Baarimestari ja drinkkienmixaus kurssi.

Taa on ihan sellainen sopiva maara mun mielesta, kun opiskelee ulkomailla. mulla on siis viikoittain 5 paivaa itsenaista opiskelua (lomaa ja matkustelua) ja kaksi paivaa luentoja.

On varmaan muuten toodella vaikeaa sopeutua takasisin suomen oloihin kun tulee takaisin... kaikin puolin... 

No niin, siis nyt vihdoinkin on toeutunut haave, jonka jo luulin olevan mennytta. Jotkut varmaan tietaakin, etta olen joskus puhunut siita, etta olisin halunnut etta meilla olisi ollut kotona palvelijoita, ja etta ne olisi kutsunut mua nimella "nuoriherra Sam"... no luulin jo kasvaneeni liian vanhaksi ja joutuvani tyytymaan nimeen "herra Sam" kunhan ensin paasen toihin ja rahaa ansaitsemaan, mutta ei... Onneksi taalla se meidan siivoojalla on tapana kutsua minua "jovenSamiksi" Eli nuoriSamiksi, joka on aivan tarpeeksi lahella NuoriherraSamia... YESS!!!

Se meidan siivoja on muutenkin toodella mukava. se tekee joka paiva ruokaa 5 solen hintaan (1.25e), siivoaa, tiskaa, jne jne. Miten enaan parjaankaan Suomessa... viitsisikohan tuo jenny...???;) En varmaan uskalla kysya... heh heh!

Espanja on parantunut paljon, mutta en uskalla sita viela sujuvaksi kutsua... mutta parantunut se on. Se on kivaa, kunhan viela oppisi ymmartamaan naiden oikeiden perulaisten puhetta, kun ne puhuu niin tooodella nopeesti, etta ei oikeen meinaa pysya perassa, mutta ei se mitaan. Ei kai mulla ole muuta kuin aikaa taalla

Puhuttiin yhden kaverin kanssa etta taytyy tehda reissu tuonne sademetsaan. Siella on kaikenlaisia kivoja elaimia... ja mahdollisuus kalastaa pirajoja!!! Taytyyhan sita koittaa... Saattaa vaan tulla aika kiire kuin on niin vahan aikaa ja niin paljon tekemista!!! Mutta hei... kalastaa pirajoita, ihan tajuttoman paheeta!!!

Olin eilen sitten rannalla.... koitin surffausta, mutta ei oikeen onnistunut. Talla rannalla oli se virhe, etta aallot siella oli ihan jarkyttavan isoja!!! Ja eihan sita nyt pystynyt ekalla kerralla, nousemaan aallon paalle, ja ei sita oikein uskallakkaan... Pitaisi olle sellaisia harjoitusaaltoja... tai sitten niinkuin San Sebastianissa (espanjassa)sellaisia eri alueita, jossa on eri kokoisia aaltoja, etta pystyy harjoittelemaan vahan tekniikkaa pienempien aaltojen kanssa, ennenkuin menee niiden valtavien aaltojen kanssa painimaan!!! No selvisin takaisin rantaan, vaikka en saanutkaan kyytia aallolta!!!

Hei kiitos taas kommenteista, niita on toodella kiva lukea, ja arvostan niita paaljon, vaikka en pystykkaan vastaamaan henk.koht. niihin tata kautta!!!

Ensi kerralla tulee myos kuvia, kunhan saan kuvat siirrettya, mutta taa ohjelma on vaan niin sikahidas, ettei jaksa siirtaa muuta kuin pari kolme kerrallaan!!!

Jatketaan!!!

:Sam the man