Siis mun taytyy kertoa, etta taalla on siis aivan uskomattomia hedelmia.... taalla on kaikkea mita suomesta saa ja toodella paljon lisaa. Kaikista paras on siis kun ne kaikki on niin halpoja... Meikalainen on tassa viime aikoina keksinyt uusia tapoja nauttia niita...

Taalla on nimittain sellainen keittion yleiskone ja kun sen tuppaa taytteen hedelmaa, jaata (ice) ja hieman ruskeaa sokeria... taydellinen smoothie valmistuu... tana aamuna meikalainen valmisti mango, kaktuksenhedelma, omena ja limesmoothien... sen jalkeen katselin hieman telkkaria ja nautin...:)  taa toimii erityisen hyvin, mikali on ollut hieman juhlimassa edellis-iltana... raikas hedelmasmoothien on ehka parasta mita on.

Se on siis toodella hyvaa. Olen ostellut vahan kaikkia eri hedelmia, mutta niita on niin paljon, etta on viela paljon maistamatta. Ostin just jonkun kumman ruskean hedelman joka nayttaa vahan kuusenkavylta... en ole viela ehtuinyt mistaa sita, mutta  ehkapa tanaan myohemmin.

Menin sitten ja osallistuin espanjan kurssille. Mulla nuo yliopiston kurssit alkavat nakojaan vasta kolmen viikon kuluttua, joten mulla on siis aika paljon aikaa tassa ennen niita, joten ajattelin tehostaa hieman tata espanjan opiskelua. Huono puoli siina on tietenkin se etta ne maksaa, mutta ajattelin kuitenkin sijoittaa hieman rahaa siihen, mikali se nopeuttaisi kielen oppimista... ja loppujen lopuksi ei se ole niin kallista... kurssi maksaa 5$/tunti. Joka paiva on 4 tuntia ja ajattelin kahta viikkoa... eli jos vaikka sijoittaisi 200$ espajan tunteihin, se voisi olla ihan hyva sijoitus.

Sitapaitsi meikalainen tarvii hieman rutiinia. olen niin tottunut suomessa tekemaan asioita tietylla rutiinilla ... siis nousemaan kouluun ja tekemaan aika paljon toita, etta mulla on ihan huono omatunto, kun en mittaaan nyt tee... paitsi laiskottelen, syon hedelmia, makoilen beachilla, luen kirjaa, katselen telkkaria... kayn heman kaupungilla... jos vahan saisi jotain hyodyllista tehtya, se voisi tuntua ihan hyvalta...  Joo joo ma tiedan, etta taa kuulostaa kauhealta.... sii etta ei vois rentoutua ilman huonoa omaatuntoa, eika se nyt ihan taysi totta ole, mutta espanja kurssi kuulostaa ihan hyvalta.

Kuulin just, etta huomenna taytyy lahtea menemaan talosta noin 4-5 tunniksi, koska talla myrkytetaan... Kaikki ruoka pakataan pusseihuin ja tanne tulee sellainen torakkamies,joka myrkyttaa koko talon ja silloin taalla ei saa olla... taytyy olla aika styrkkaa kamaa, kun kerran se kestaa niin kauan. No ainakin torakat kuolee... toivottavasti. Taytyy varmnaan menna beachille... se oli nimittain ihan tooosi kivaa viimeksikin. Hieman ruokaa ja lepoa auringossa!!!

Tallai taas nyt... krjoitelkaapa lisaa kommentteja tai maileja... meikalainen jatkaa laiskottelua...

Paljon lovea!!

:Sam